Hoppa till sidans innehåll
Foto: Sara Pääjärvi

Ridsportallsvenskan 2013


Klubben deltog i hoppningens div 1 under 2013. Lagledare var Sara Pääjärvi. I den första omgången hos Södertälje RK representerade Malin Forselius/Candillo, Kristofer-Robin Longoni/Soprano J och Jenny Knutsson Eklund/Addy van Rossem Hof klubben (bilden). Trots att laget endast deltog med tre ekipage (istället för fyra) på grund av en miss i regelverket slutade laget etta på prispallen!

 

Laget gästade Södertörn RCTK i den andra omgången. Fanny Knutsson med Andris Irna kom in som fjärde ekipage, annars var laget intakt från första omgången. Även här presterade laget mycket fint och slutade på en andra plats. 

 

Inför finalen i Västerås låg laget mycket bra till för att avancera till elit 2014. Deltagande ryttare i laget var Malin Forselius/Candillo, Kristofer-Robin Longoni/Olivia och Julia Longoni/Calvin VA. Laget slutade på en femte plats och missade tyvärr att avancera till Elit nästa år. Men lagets fina prestationer bådar gott för framtiden och klubben kommer även nästa år satsa på allsvenskan!

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:37 Skribent: Linda Malmgren

Vill ditt företag stötta
Kungsängen sportryttare?
Läs mer under fliken "sponsorer"

 

 

Tack till våra sponsorer 2020

 

 

 

Postadress:
Kungsängen SRF - Ridsport
Hedlén, Edelundavägen 8A
16570 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info