Hoppa till sidans innehåll

Rapport från dressyrlaget

16 APR 2015 21:40
Dressyrallsvenskan är i full gång. Här kommer en första rapport från division 3-lagets premiär, den 6 april i Botkyrka.
  • Uppdaterad: 19 FEB 2016 10:48

Div 3-dressyrlag startade med två debutanter för dagen. Bosse Nilsson och Colorado som gjorde sitt livs tredje dressyrstart och andra för dagen. Tyvärr hade de otur med startnumren och fick fem timmars väntan mellan klasserna. Colorado är en ung häst och när det väl var dags för start hade han tröttnat vilket är fullt förståeligt! Resultstet blev tyvärr därefter. Vi vet att ekipaget kan gå riktigt fint och hoppas att de får visa det i nästa omgång!

Sandra Englund och Wipeout startade sin första lokal iom allsvenskan och var nöjda med dagen. Även Wipeout är ung, 5 år, och det ska bli mycket spännande att se detta ekipage framöver.

Kristin Arbman Karlsson och De Nuette TL är ett mer rutinerat ekipage som varit med i laget tidigare år. Ekipaget skärpte upp resultatet en hel del från förklassen och vi hoppas på att de hittar den fina form de hade förra året.

Totalt nådde laget en åttonde plats av elva lag. Omgången vanns av Djursholms ridklubb som även knep tredjeplatsen med sitt andra lag. Botkyrka RS kom tvåa.

Skribent: Linda Malmgren

Vill ditt företag stötta
Kungsängen sportryttare?
Läs mer under fliken "sponsorer"

 

 

Tack till våra sponsorer 2019

 

 

 

Postadress:
Kungsängen SRF - Ridsport
Hedlén, Edelundavägen 8A
16570 Hässelby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info